Bekijk hier de maatregelen rondom het coronavirus

Over mij

Graag vertel ik je wie ik ben, wat ik doe en hoe ik bij dit beroep ben gekomen. Zo weet je alvast met wie je te maken hebt en wat je kunt verwachten.

Aangenaam kennis met je te maken

Even voorstellen
Als life coach ga ik in gesprek met je over alles waar jij het over wil hebben. Daarom is het goed als je alvast weet met wie je te maken hebt. Daarom stel ik me graag alvast even aan je voor.

Aangenaam kennis met je te maken. Mijn naam is Erik van Roekel, 26 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin en dieren in Baak, in de mooie Achterhoek.

Naast life coach ben ik ook werkzaam als radiomaker bij een groot landelijk radiostation. Het zou dus kunnen dat je mijn naam als eens eerder hebt gehoord. En wees gerust: alles wat wij bespreken is 100% vertrouwelijk. Je hoort dus echt niet jouw verhalen in mijn radioprogramma langskomen.

Waarom life coach?
Door mijn werk in de media ben ik mezelf een tijdje terug flink tegengekomen. Ik had eigenlijk alles: leuk werk, een fantastische baan, en een fijne thuissituatie. En tóch knaagde er wat. Ik was niet gelukkig. Je zou het een gouden kooi kunnen noemen.

Maar wat is dat dan, dat knagende gevoel? Ik merkte zelf dat het vooral een kwestie van mindset is. De juiste prioriteiten stellen, en wellicht ook je verwachtingen aanpassen. Je bepaalt tenslotte zelf hoe je moet leven, en wat voor jou je geluk bepaalt.

Deze inzichten waren voor mij dan ook de aanleiding om als life coach aan de slag te gaan. Geen zweverige sessies, verplichte meditaties of zesde zintuigen. Gewoon samen op zoek gaan naar wat voor jou geluk is, naar hoe je jouw leven het beste kunt indelen en naar waar jouw prioriteiten nou écht liggen. Gewoon goede hulp, dus.

Laten we verder praten
Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen, of wil je eens kennismaken? Geef je dan op voor de coaching. Onze kennismaking is uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend. Ik zet de koffie of thee vast voor je klaar! 

We spreken elkaar snel!
Erik