Bekijk hier de maatregelen rondom het coronavirus

Life Coaching

Life Coaching. Het klinkt sommigen misschien wat zweverig in de oren. Gelukkig is het dat zeker niet! Wat het dan wel is? Een luisterend oor, een goed gesprek en fijne nieuwe inzichten die je kunnen helpen met het maken van keuzes en met het inrichten van je leven.

Kan ik je helpen?

Life Coaching. Het klinkt misschien wat zweverig, of zwaar. Maar eigenlijk is het juist allesbehalve dat. Maar wat is het dan wel, en hoe kan het jou helpen?

Als Life Coach begeleid ik je in het maken van de juiste keuzes. Dat kan werkgerelateerd zijn, of in de persoonlijke hoek zitten. Ik draag je echter geen kant-en-klare oplossingen aan. Dat zou immers slechts een kortetermijnoplossing zijn. Ik probeer samen met jou in gesprek te gaan en je gericht vragen te stellen. Op die manier komen we er in onze gesprekken achter wat de juiste keuzes zijn.

Of liever: kom jij er achter. Want de keuzes maak je uiteindelijk zelf. Ik help je vooral om er te komen, door middel van het geven van sturing. Daarom ben ik ook coach, en niet bijvoorbeeld therapeut of psycholoog. 

Kun je mij ook helpen?

Gelukkig zijn, balans hebben in je leven, de juiste keuzes maken, je doelen bereiken en vooral vertrouwen op jezelf. Dat zijn zomaar wat belangrijke factoren in je leven, die voor een groot deel bepalen hoe jij je voelt. 

Soms zie je zelf niet meer hoe het precies zit. Dan is het fijn om met iemand te praten die met een soort helikopter-view naar jouw situatie kan kijken. Een luisterend oor, de juiste vragen en samen werken aan vertrouwen in jezelf: dat zijn de belangrijkste factoren van life coaching.

Samen gaan we op zoek naar wat jou energie geeft, wat je het liefste doet, waar je gelukkig van wordt, naar de balans in je leven en naar vertrouwen in jezelf. Dat is voor iedereen weggelegd, je moet soms alleen je mindset veranderen. Daar gaan we voor, en daar begeleid ik je in.

Wil je weten hoe ik in jouw geval kan helpen? Het kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend! 

Hoe werkt het?

Er zijn meerdere manieren om samen het gesprek aan te gaan. Dat kan face to face, via videobellen of telefoon, of via de mail of chat. 

Bekijk hieronder hoe onze afspraken in hun werk gaan, of maak direct een afspraak.

Bekijk hier de maatregelen rond het coronavirus.

"Het gaat niet om kant-en-klare oplossingen. Het gaat om het veranderen van denken, je mindset en je prioriteiten. Als we dat aanpakken, kun je jouw problemen oplossen!"

De verschillende soorten coaching

In de praktijk

Created with Sketch.

Standaard houden we onze sessies in onze praktijk. Daar kunnen we optimaal en rustig met elkaar in gesprek, terwijl we van een goede kop koffie genieten. 
De praktijk bevindt zich in het buitengebied van Baak, vlakbij Toldijk. 

Walk & talk

Created with Sketch.

Praat je makkelijker terwijl je wat anders doet? Dan kunnen we altijd kiezen voor de Walk & Talk. 

We binden de stevige wandelschoenen onder en lopen samen een rondje op een mooie plek in de Achterhoek. Tijdens het lopen zul je merken dat het praten nog veel natuurlijker en gemakkelijker zal gaan. 

Videobellen

Created with Sketch.

We snappen dat het soms gewoon te druk is om naar de praktijk te komen, of dat je behoefte hebt aan een gesprek tussendoor. 

Geen probleem! Via Skype of Whatsapp kunnen we een gesprek voeren door middel van videobellen. Persoonlijk contact, maar dan tussendoor of vanuit huis.